Понякога отказвам да съм мила,
понякога отказвам да боля,
понякога дори отвръщам
на груба дума и лъжа.
Понякога отказвам да говоря с думи,
използвам тяло и очи,
за този, който може да разбира
посланието ми си личи.
© Гъсеница Todos los derechos reservados