3.04.2014 г., 11:03 ч.

Отказвам 

  Поезия » Друга
510 0 7

Понякога отказвам да съм мила,

понякога отказвам да боля,

понякога дори отвръщам

на груба дума и лъжа.

 

Понякога отказвам да говоря с думи,

използвам тяло и очи,

за този, който може да разбира

посланието ми си личи.

 

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??