Apr 3, 2014, 11:03 AM

Отказвам 

  Poetry » Other
516 0 7

Понякога отказвам да съм мила,

понякога отказвам да боля,

понякога дори отвръщам

на груба дума и лъжа.

 

Понякога отказвам да говоря с думи,

използвам тяло и очи,

за този, който може да разбира

посланието ми си личи.

 

© Гъсеница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??