21 sept 2017, 23:11

Откри ли ме... 

  Poesía
1155 2 5

Откри ли ме... в очите ти потъвам,

в най-мекото и пухкаво легло.

Не се страхувай, грам не си се лъгал,

че истинска е нашата любов!

 

Намери ли ме... тук съм, във сърцето,

пулсирам и отчитам всеки стон.

Танцувам под звездите и небето.

Намери ли ме, в миг вълшебен твой?!

 

Почувства ли ме... дишам в теб с омая,

във лоното на твоята душа.

Не се страхувай, истинска съм – знаеш!

Почувства ли ме?! Твоя съм сега!

© Камелия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??