Откри ли ме... в очите ти потъвам,
в най-мекото и пухкаво легло.
Не се страхувай, грам не си се лъгал,
че истинска е нашата любов!
Намери ли ме... тук съм, във сърцето,
пулсирам и отчитам всеки стон.
Танцувам под звездите и небето.
Намери ли ме, в миг вълшебен твой?!
Почувства ли ме... дишам в теб с омая,
във лоното на твоята душа.
Не се страхувай, истинска съм – знаеш!
Почувства ли ме?! Твоя съм сега!
© Камелия Всички права запазени