7 abr 2022, 17:09

Откровение 

  Poesía » Otra
556 3 17

Не чакам ни петък, ни събота, нито неделя,

отварям широко вратата на поредния ден.

Часовник безстрастен времето в такт разпределя,

по неведоми криви животът се движи край мен.

 

Природата, фокусник сръчен, сезони редува,

четворка магически карти тя крие в ръкава.

И с пролет, и есен, със зима и лято празнувам,

палитра от шарени спомени те ми даряват.

 

Отдавна съм вече уверена – щастие има,

живее в душата на всеки от нас и е странно,

че ние го търсим и чакаме – то е незримо –

частица от рая, изпълнена с божия манна.

 

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??