2 feb 2012, 10:08

Откровение до ловеца 

  Poesía » De amor
1081 0 2

Никой не може да ме свали от небето, в което летя,

няма нужда да го прави...

Аз сама ще падна ранена от "приятелски огън".

И никой не може да ми отнеме това,

което сама си отнех,

нито да ми го върне,

нито аз да го дочакам ще мога.

От пламенни любови също нямам нужда,

ти имаш куршум за всяка моя клетка.

Волята да стреляш няма да ти трябва - 

и без нея си го правил,

и без воля до сега си ме обстрелвал.

Да бяха купидонови стрели поне,

та да кървя до мръкване.

От тебе винаги най ще ми горчи...

когато за теб съм нищо по-различно

от любима до поискване.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??