12 dic 2007, 22:16

отломъци 1 

  Poesía » Formas orientales
566 0 6
колко сме малки
като капки в океан...
човешки съдби

всеки Ариадна
е зарадвала с мечти
капчици всемир

колко големи
щом мечти разпрострени...
скриват небето

какво е небе
недостигнато сърце
всемирен етер

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??