12.12.2007 г., 22:16 ч.

отломъци 1 

  Поезия » Източни форми
564 0 6
колко сме малки
като капки в океан...
човешки съдби

всеки Ариадна
е зарадвала с мечти
капчици всемир

колко големи
щом мечти разпрострени...
скриват небето

какво е небе
недостигнато сърце
всемирен етер

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??