30 ene 2010, 21:52  

Отломък 

  Poesía » De amor
645 0 5

 

 

 

 

Някога в твойте ръце,
само ще мога да кажа,
че си тъмно, но синьо море
и  в съня ми си капка безбрежност.
Всеки ден ще рисувам деня,
ще се моля нощта да се случи
в шепа зимно дихание
с теб
да целунем луната протяжна.
Ще попитам насън любовта -
дали пази
мечтите ни, тайните...
Знам, че всичко е лед
и в съня
не си мой,
а отломък

от нежност.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??