14 may 2013, 7:58

***(отляво надясно)* 

  Poesía
706 0 7


                                                    *... yalnızlıklardan ördüğüm duvarları yıkmak için...
...

сънят е слабост...

промъква се бавно
разкъсва очертанията ти до липса...

после всички нощи
са прокълнати
да търсят себе си
по теб...


...

(и понеже сме бездомни)
си сплитам сал
от закърнели мисли

платната са очакване за полет
по вятъра препуснали
и сини...

...

от хилядите опити
за вярност
денят е спомен
и усещане за жажда

и блъскат по стъклата
с тиха ярост –
възможностите
... ти
и суетата...

... отминала с причините
да се завърнеш...


 

 


 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??