May 14, 2013, 7:58 AM

***(отляво надясно)* 

  Poetry
736 0 7


                                                    *... yalnızlıklardan ördüğüm duvarları yıkmak için...
...

сънят е слабост...

промъква се бавно
разкъсва очертанията ти до липса...

после всички нощи
са прокълнати
да търсят себе си
по теб...


...

(и понеже сме бездомни)
си сплитам сал
от закърнели мисли

платната са очакване за полет
по вятъра препуснали
и сини...

...

от хилядите опити
за вярност
денят е спомен
и усещане за жажда

и блъскат по стъклата
с тиха ярост –
възможностите
... ти
и суетата...

... отминала с причините
да се завърнеш...


 

 


 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??