Отнемат ли ти всичко,
вярвай, че виновни няма...
Дори раздай и светлите си спомени..
Да ти остане болката едничка...
И тя
ще бъде толкова огромна,
че в нея
можеш
да се скриеш за утеха...
Тогава просто усмихни се...
и
благодари за туй недоразумение,
че, без да искат,
от гърба ти вземат
усмирителната Риза...
© Кирил Бачев Todos los derechos reservados
от гърба ти вземат
усмирителната Риза...