15 июл. 2007 г., 18:54

Отнемат ли ти всичко 

  Поэзия
727 0 13



  Отнемат   ли  ти  всичко,
  вярвай, че  виновни  няма...
  Дори  раздай   и   светлите  си   спомени..

  Да  ти  остане  болката  едничка...
  И  тя 
  ще  бъде  толкова  огромна,
  че   в  нея
  можеш
  да  се  скриеш  за  утеха...
 

  Тогава просто  усмихни  се...
  и
 

  благодари за  туй  недоразумение,

  че, без  да  искат,
  от  гърба  ти  вземат 

  усмирителната  Риза...

© Кирил Бачев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??