9 jun 2009, 18:20

Отношения 

  Poesía » Otra
663 0 1

Не бягай...

 

 

чувствата ни
хапят се взаимно...

 

На бели полета

червено червило...

 

Като вятъра в косите ти...

 

Изтривам очите си...

 

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??