Jun 9, 2009, 6:20 PM

Отношения 

  Poetry » Other
597 0 1

Не бягай...

 

 

чувствата ни
хапят се взаимно...

 

На бели полета

червено червило...

 

Като вятъра в косите ти...

 

Изтривам очите си...

 

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??