9 июн. 2009 г., 18:20

Отношения 

  Поэзия » Другая
590 0 1

Не бягай...

 

 

чувствата ни
хапят се взаимно...

 

На бели полета

червено червило...

 

Като вятъра в косите ти...

 

Изтривам очите си...

 

© Едно Такова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??