22 oct 2011, 0:24

Отново 

  Poesía » De amor
590 0 8

Ще вляза във среднощните воали

и в тихата ти болка - изведнъж,

и с мислите си - пак ще те погаля,

ще се превърна от мечта във мъж...

 

... на който ти ще шепнеш нежни думи

и в топлата душа на вятър тих

отново в теб и в огъня ще лумне

една любов, родена в плачещ стих.

 

И в сънищата няма да нагарчат

капризите на миналото пак,

превърнати във сълзи на глухарче,

ще стигнат до молитвите ни чак.

 

В очите ти са бездните сияйни,

в които виждам други небеса,

те сякаш за живота нямат тайни,

но знам, все още вярват... в чудеса...

 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??