12 jun 2008, 21:53

Отново 

  Poesía
643 0 2

Откраднах от времето,
а с него и теб.
За няколко мига наслада,
а после -
Ти - натам,
Аз - насам,
без думи...

Заслужава ли си
всичко това, което правим?
Като и двамата знаем
за края...

Краят е един,
но повярвай,
пак ще го направя.

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??