Jun 12, 2008, 9:53 PM

Отново 

  Poetry
654 0 2

Откраднах от времето,
а с него и теб.
За няколко мига наслада,
а после -
Ти - натам,
Аз - насам,
без думи...

Заслужава ли си
всичко това, което правим?
Като и двамата знаем
за края...

Краят е един,
но повярвай,
пак ще го направя.

© Едно Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??