12.06.2008 г., 21:53 ч.

Отново 

  Поезия
649 0 2

Откраднах от времето,
а с него и теб.
За няколко мига наслада,
а после -
Ти - натам,
Аз - насам,
без думи...

Заслужава ли си
всичко това, което правим?
Като и двамата знаем
за края...

Краят е един,
но повярвай,
пак ще го направя.

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??