30 dic 2010, 15:07

Отново и отново 

  Poesía » Otra
783 0 9

Ти мен избра - отново и отново
във глътките ти самота да бъда бряг,
на нежността ти крехката утроба,
във дланите ти - първи зимен сняг.
Ти мен избра - отново и отново
и моите целувки - тръпнеща магнолия,
за жадната ти гордост сладката отрова,
в зениците ти  - пъстра меланхолия.
Ранена от мечти, но още цяла -
отново и отново мен избра.
След всяка неочаквана раздяла

усмихвам се отново и към теб вървя.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??