Аз отново се бия...
Ще узнаят за това.
Бърз съм - като стихия.
И без празни слова.
Да, отново воювам -
също както преди.
Под водата пак плувам -
с въздух в моите гърди.
Аз съм всъщност пилотът...
Аз отново летя -
в нов бой - срещу злото.
И не ще им простя.
Но отново заставам
аз - срещу смъртта.
И отново успявам
да надвия нощта.
Ти ела, и кажи ми -
че съм пак победил.
Шепнат моето име...
Не, не съм им простил.
Всичко свърши... Отново
огън пламва зад мен.
Пак строшавам окови,
и се ражда нов ден.
Как успях? Не, не питай.
Да си стиснем ръце.
Бие в мен - упорито -
едно силно сърце.
Ала аз съм пилотът и ще стигна летището.
И сега аз съм на всичко готов.
Знай - мен пази ме, и ме спасява от нищото
една луда и невероятна любов.
© Стефан Янев Todos los derechos reservados