Jun 18, 2014, 2:57 PM

Отново се бия 

  Poetry
381 0 1

Аз отново се бия...

Ще узнаят за това.

Бърз съм - като стихия.

И без празни слова.

Да, отново воювам -

също както преди.

Под водата пак плувам -

с въздух в моите гърди.

Аз съм всъщност пилотът...

Аз отново летя -

в нов бой - срещу злото.

И не ще им простя.

Но отново заставам

аз - срещу смъртта.

И отново успявам

да надвия нощта.

Ти ела, и кажи ми -

че съм пак победил.

Шепнат моето име...

Не, не съм им простил.

Всичко свърши... Отново

огън пламва зад мен.

Пак строшавам окови,

и се ражда нов ден.

Как успях? Не, не питай.

Да си стиснем ръце.

Бие в мен - упорито -

едно силно сърце.

Ала аз съм пилотът и ще стигна летището.

И сега аз съм на всичко готов.

Знай - мен пази ме, и ме спасява от нищото

една луда и невероятна любов.

© Стефан Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??