16 may 2012, 11:06

Отново спомените при мен спират 

  Poesía » De amor
436 0 3

Отново спомените при мен спират,

незабелязано в ума ми се въртят,

отново да ме мъчат те избират –

докато другите спокойно спят.

 

Отново мислите ми открадна

през нощта тази жена красива,

пак сълза в тъмнината падна –

мъртва любов в нощта жива.

 

Отново спомените при мен спират,

тъжен в тишината с глас плача,

отново да мъчат мен намират –

докато в съня към нея крача.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тази твоя любима само може да съжалява за вас поете!
    Поздравления за хубавото стихотворение!
  • Каква ли жена би наранила мъж, който може да чувства така!?! Прекрасен стих! Поздравления!
  • .......
Propuestas
: ??:??