28 sept 2007, 13:06

Отпий от мене глътка нежност 

  Poesía
1539 0 31

 

Твоя съм, но ти това го знаеш
и знаеш - винаги ще е така.
Отпий от мене глътка нежност
и капка бяла чистота.

Вземи ме, топло ме докосвай...
Дъхът ти нека ме погали.
С невинност на цветя ме омагьосай -
на рози току-що набрани.

Желая те и знам - ти мене също.
Телата си в едно сега да слеем...
На рози ароматът ни обгръща
в завивките ни - алено червени.

Вържи ръцете ми с копринена дантела.
Очите също, нека те усещам.
Прави със мен каквото пожелаеш.
Сега съм твоя, тръпнеща, гореща.

Усещам леката прохлада,бризът.
Море, от лунна светлина обляно...
А аз съм бряг, вълните в мене влизат,
разбиват се и се превръщат в пяна.

© Яница Ботева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??