Прочетох за теб в отдавна забравена изповед,
усетих вятъра насред прашните листове,
спомен се накъдри в прашна мъгла,
заспала надежда повдигна глава.
Да забравя, на себе си да простя,
да докосна дългоочаквана копнееща ръка,
да се спусна в очите ти, през вените ти да протека,
да те взема със мене - отприщена приливна вълна...!
06.08.2016
© Teddy Daniel K. Todos los derechos reservados