7.08.2016 г., 10:34 ч.

- отприщена приливна вълна...! 

  Поезия » Любовна
1363 3 5

Прочетох за теб в отдавна забравена изповед,

усетих вятъра насред прашните листове,

спомен се накъдри в прашна мъгла,

заспала надежда повдигна глава.

Да забравя, на себе си да простя,

да докосна дългоочаквана копнееща ръка,

да се спусна в очите ти, през вените ти да протека,

да те взема със мене - отприщена приливна вълна...!

06.08.2016

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??