Отрова
Искам да кървиш
Искам да коленичиш и да се влачиш в краката ми
Искам да просиш
За късче любов сълзите твои да се стичат
Искам те в ръцете си
Като малка кукла с теб да си играя
Искам те пред мен
Безразличието ми с литри да поглъщаш
Искам те сломен
Твойта борбеност в прахта измачкана да кисне
Искат те да бъдеш мен
Със собствената си отрова да се тровиш...
© Снежана Петрова Todos los derechos reservados