13 nov 2009, 0:03

Отведнъж 

  Poesía » Otra
507 0 2

По цветните клепачи на дърветата

вятърът рисува късна есен.

А някъде, далече във полето...

заглъхва песента на птиците.

 

По клоните осиротяли, дъжд

процеждаше забързаните капки.

А зимата ще дойде - отведнъж.

Но пролетта със трепет ще дочакаме.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??