Nov 13, 2009, 12:03 AM

Отведнъж 

  Poetry » Other
502 0 2

По цветните клепачи на дърветата

вятърът рисува късна есен.

А някъде, далече във полето...

заглъхва песента на птиците.

 

По клоните осиротяли, дъжд

процеждаше забързаните капки.

А зимата ще дойде - отведнъж.

Но пролетта със трепет ще дочакаме.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??