13 нояб. 2009 г., 00:03

Отведнъж 

  Поэзия » Другая
506 0 2

По цветните клепачи на дърветата

вятърът рисува късна есен.

А някъде, далече във полето...

заглъхва песента на птиците.

 

По клоните осиротяли, дъжд

процеждаше забързаните капки.

А зимата ще дойде - отведнъж.

Но пролетта със трепет ще дочакаме.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??