По цветните клепачи на дърветата
вятърът рисува късна есен.
А някъде, далече във полето...
заглъхва песента на птиците.
По клоните осиротяли, дъжд
процеждаше забързаните капки.
А зимата ще дойде - отведнъж.
Но пролетта със трепет ще дочакаме.
© Нели Всички права запазени