Слънцето се хвали на земята...
Ако аз не съм, теб няма да те има.
А земята без дори да се замисли
му отвърна с топъл глас.
Ако аз не съществувах, никой нямаше
за теб да пише, нямаше дори да разбере.
Затова те моля, брате, нека стиснем си ръце!?
Нека всички в сайта бъдем със отворено сърце.
© Ангел Todos los derechos reservados