26.04.2017 г., 16:18 ч.

Отворено сърце 

  Поезия
304 0 6

Слънцето се хвали на земята...

Ако аз не съм, теб няма да те има.

А земята без дори да се замисли

му отвърна с топъл глас.

Ако аз не съществувах, никой нямаше

за теб да пише, нямаше дори да разбере.

Затова те моля, брате, нека стиснем си ръце!?

Нека всички в сайта бъдем със отворено сърце.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??