17 ene 2009, 11:23

Отвъд 

  Poesía
349 0 3

               ОТВЪД

 

 

Ключ за душата изковах –

там скрих  мисли потайни.

Оставих голите слова –

мост за близки и незнайни.

 

 

Днес съм рицарят на път –

водя Санчо с мене.

Ето – стигнахме отвъд,

а светът студен е.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??