25 jun 2006, 18:24

П О З Н А Т О  

  Poesía
763 0 9

Проплаква дъжд .... и трепет!
Върнах се на вятъра с плача.
И с тъжна безнадежност
чакам зад затворената врата.
Всяко нещо на друго прилича,
вълните ми се смеят,
морето ме повиква.
Докосвам те нежно, като преди.
Като сърб ръката ти позната,
за пореден път, ръката ми отмята.
Но днес....
коя съм всъщност – само ако знаех,
щях да ти разкажа – за да не гадаеш.
И своя пристън – бих ти подарила,
но самата Аз незнам,
дали съм го открила...

25.06.2006г.

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??