21 feb 2024, 11:15

Падат... 

  Poesía
133 0 0

Падат моите съществувания.

Задраскани.

С едно само движение,

в един само миг…

Падат дълго и отчетливо.

Нямам сили да ги редя наново-

сядам на земята до тях

и слънцето прегръща голотата ми.

Ние сме.

© Петър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??