21.02.2024 г., 11:15 ч.

Падат... 

  Поезия
300 0 0

Падат моите съществувания.

Задраскани.

С едно само движение,

в един само миг…

Падат дълго и отчетливо.

Нямам сили да ги редя наново-

сядам на земята до тях

и слънцето прегръща голотата ми.

Ние сме.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??