13 may 2009, 1:12

Падат капките... 

  Poesía » Otra
612 0 0

Падат капките,
сладки и чисти,
падат сребристи,
изпод стъпките
на някой странник.

Падат сълзите
от тъжни очи
и всяка горчи,
както и дните
на сломен бродник.

 


MMIX

© Бодуен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??