6 jul 2008, 6:38

Паднах си... :) 

  Poesía » De humor
622 0 5

Паднах си, но не по мъж,
паднах от един стол бял,
докато кажа "Баби, я се дръж",
строполих се (кой видял, видял)...

 

Срам ви казвам, резил голям,
излагация насред мегдана,
аз на един стол не ще се дам,
обаче кръстът пак ме хвана...

 

Няма друго поражение по мене,
само, дето взора леко промених,
че нивото си намалих без време
(е, то личи си де, от този стих).

:)

06.07.08г

(цикъл "Похортували си баби млади")

 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??