"Хей, Джуд!” ли каза, мила?...Повтори!...
Ах, как ме върна толкова назад -
в онези млади и безгрижни дни,
и аз и ти в притихналия град!
Прегърнати на хълма над града,
„Хей, Джуд!” припявахме със теб на глас.
Далеч зад хоризонта бе светът,
примамливото бъдеще - пред нас...
Любов като в роман...И нощ, и ден
се сливаха в един вълшебен сън...
И в тоя сън, щастливо споделен,
душите хранехме с китарен звън...
Стоим и днес на хълма над града.
В душите ни баладата звучи.
Пак млади сме, и наш е пак светът!
И обич пак в гърдите ни трепти!...
ЧЕСТИТ "ДЕН НА ВЛЮБЕНИТЕ", ПРИЯТЕЛИ!
© Роберт Todos los derechos reservados
Поздрав и от мен!...