24 ene 2007, 16:18

Пак сама 

  Poesía
784 0 1

Отвън вали, но теб те няма,

студено е без теб сега.

Сълзи се стичат, а те няма,

да ги забършеш и да кажеш:

“Не плачи!”

 

Чудесно щеше да е да те върна,

чудо – пак да те прегърна.

 И да изрека:

 “Обичам те до края на света!”

 

Но тези клетви ти от друга днес ще чуеш

и ще я прегърнеш във нощта.

А аз ще си остана пак сама,

чакаща за любовта!

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??