16 jun 2015, 22:48

Пак тази тъга... 

  Poesía » De amor
344 0 1

Пак тази тъга... изнемогвам от болка,
самотата във гърлото пари,
разкъсва ме мъката, сълзите напират,
кога ли ще свърши... кога ли?

И как да съм силна, когато те няма,
а всяка частичка е твоя,
през другите гледам, различна и няма,
изгубих си в тебе покоя.

В мечтите разхождам се, твоя богиня,
в съня ти покорна кралица,
в живота ти, твоя немирна слугиня,
в очите ти, слънце, зеница.

 

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Здрасти, Цвети!Радвам се, че се засичаме!И ти ще можеш да прочетеш моята творба.Чудесно е стихотворението ти.Многа го харесвам.
    Имаш и писмо.Поздрав от мен и щастливи мигове!
Propuestas
: ??:??