Познах чрез тебе ада
и истинския грях.
И себе си забравих,
и себе си познах...
Разбрах, че ти си силна,
ако човек е слаб.
И на смъртта сестра си,
и тъмна си, и страшна.
Но, моля те, иди си.
Обичам нея аз.
Нахална, грозна ревност.
Иди си в твоя ад...
© Севдалин Петров Todos los derechos reservados
ако човек е слаб
!!!
!!!