11.02.2008 г., 16:47 ч.

Пак за нея... (Ревността) 

  Поезия » Друга
897 0 19

Познах чрез тебе ада

и истинския грях.

И себе си забравих,

и себе си познах...

 

Разбрах, че ти си силна,

ако човек е слаб.

И на смъртта сестра си,

и тъмна си, и страшна.

 

Но, моля те, иди си.

Обичам нея аз.

Нахална, грозна ревност.

Иди си в твоя ад...

 

© Севдалин Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??