22 jul 2010, 13:42

Палаво 

  Poesía » Erótica
1435 0 16

Палав лъч 
по сънени устни,
палави мисли 
зад миглите спуснати.
Палаво утро
по покриви лъснали,
ръката ти палава
по бедрата ми блеснали.
Палаво утро
през палаво лято,
желание палаво
в рими излято...

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??