Jul 22, 2010, 1:42 PM

Палаво 

  Poetry » Erotic
1434 0 16

Палав лъч 
по сънени устни,
палави мисли 
зад миглите спуснати.
Палаво утро
по покриви лъснали,
ръката ти палава
по бедрата ми блеснали.
Палаво утро
през палаво лято,
желание палаво
в рими излято...

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??