Защо сме толкова самотни
щом живеем в пренаселен свят.
Защо погубваме това което
искаме да бъде с нас.
Защо сме толкоз разрушителни?
Обиждаме се ,хулим и вредим
а щом останеме самички
за любовта тъжим.
За вярата кълнем се в вярност
но с лекота ще съгрешим...
и едва ли някога ще си признаем
че лъгали сме но за истината ни боли.
© Ангел Todos los derechos reservados