21 nov 2013, 19:48

Паметта на водата 

  Poesía » Otra
625 0 7

Теб, моя безгрижна вода,          

със спомени тъжни напълних.

Веднъж те изпрах със дъжда.

В кълбо от мъгла те обгърнах.

 

Превърнах те в леден кристал,

а после стопих те на пара.        

Но споменът – пак оцелял,        

душевната лодка подкара.        

 

А казват – не помниш и миг.

Затова в теб пуснах сърцето.

И ти се разплиска с ням вик.

Измислица било морето...

© Любка Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??